Stork Metaal Gebr

Stork Metaal Gebr

Gebr. Stork Metaal B.V. is een Nederlandse onderneming, die als toeleverancier is gespecialiseerd in de vervaardiging van nauwkeurig plaat- en constructiewerk van kleine en middelgrote series uit verschillende materialen, zoals roestvaststaal, staal en aluminium.

Stork Technical Services is een kennisorganisatie van wereldformaat op het gebied van 'asset integrity management'. Wij zorgen dat ondernemingen in de chemie-, olie & gas,- energie,- en andere industrie├źn ononderbroken kunnen presteren.

Wij denken en doen. Door het bundelen van meer dan 185 jaar dienstverlening en de expertise van duizenden hoog-opgeleide professionals overal ter wereld optimaliseren wij hun middelen. Van begin tot eind.

Het resultaat? Minder risico's. Verbeterde milieuprestaties. Onvoorwaardelijke veiligheid. 'Operational excellence' dat klanten in staat stelt ononderbroken te produceren, waar ook ter wereld.

Als u geïnteresseerd bent in onze allesomvattende 'asset optimization services', lees dan verder. Onze mensen zijn toegewijd aan uw doelstellingen en willen niets liever dan met u een partnerschap aangaan, in uw behoeften voorzien en uw verwachtingen overtreffen. Wij nodigen u uit om met Stork Technical Services kennis te maken. Wij denken en doen graag voor u.

Competentie zeker stellen
De kwaliteit van onze mensen en trainingen blijkt uit onze uitstekende veiligheids prestaties. Wij geloven dat opleiden en motiveren van mensen - en hen voorzien van topkwaliteit apparatuur en moderne, geavanceerde procedures - veiligheid oplevert. Binnen de olie- en gassector is ons Competentie Management Systeem een van de eerste die het Britse OPITO goedkeuring heeft verkregen. Hierdoor kunnen wij de competenties van onze mensen beoordelen op erkende standaarden, wat ons in de voorhoede van onze concurrenten zet.

Leiderschap ontwikkelen
De STS Academy is gebaseerd op onze kernwaarden van HSEQ prestaties,uitstekende service, persoonlijke ontwikkeling, toegepaste innovatie en overtreffen van verwachtingen.
In 2009 heeft onze Academy in het Verenigd Koninkrijk op de shortlist gestaan voor een Oil & Gas prijs voor het ontwikkelen van mensen. Ons Core Management Development Program, Managing Our Future, heeft de Development Award-status van het Instituut voor Leiderschap en Management ontvangen.
We blijven bezig met de uitbreiding van onze leer-aanpak en het toevoegen van een meer gestructureerd programma van leiderschap en ontwikkeling.

Services

  • Gratis offerte
  • routebeschrijving op de website

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De metaalbewerking-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Stork Metaal Gebr
Industrieweg 16
3762EK Soest

+31 (0)35 6012368

Deel deze pagina

Stork+Metaal+Gebr img