Van Driezum Metaalbewerking

Van Driezum Metaalbewerking

Van Driezum Metaalbewerking maakt producten in staal, RVS, aluminium, koper en messing. Veel van deze producten zijn onderdeel van een interieur; of het nu gaat om een woonhuis, winkel, kantoor of tentoonstelling. Van het kleinste beugeltje tot een grote wenteltrap; van tafelonderstel via display naar kroonluchter; van trapleuning via gordijnroede naar display.

We maken niet alleen interieurproducten, maar ook: (kerkraam-) kozijnen (b.v. voor glas-in-lood ramen), tuinhekken, kunstwerken, trappen en ladders, panelenkarren, pergola's, stootbeugels, machineonderdelen, enz. Ook kunnen wij uw toeleverancier zijn voor knip- en zetwerk, zaag- boor- laswerk enz.

Van Driezum Metaalbewerking ontvangt opdrachten van architecten, aannemers, ontwerpers, interieurbouwers, tentoonstellingbouwers, glasateliers, meubelmakers, kunstenaars, woninginrichters. Veel werk krijgt Van Driezum Metaalbewerking van bedrijven, maar ook de particulier is bij ons aan het juiste adres.

Van Driezum Metaalbewerking is sterk in het bedenken van oplossingen. Alles kan gemaakt worden, maar de grote uitdaging is om een betaalbare oplossing te vinden.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van Driezum Metaalbewerking

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van Driezum Metaalbewerking

  • Frezen
  • Knippen
  • Lassen
  • Walsen
  • Zetten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De metaalbewerking-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Driezum Metaalbewerking
Van der Hoopstraat 18
9716JN Groningen

+31 (0)50 3016012

Deel deze pagina

Van+Driezum+Metaalbewerking img