Metaaldraaierij En Slijperij Wieco

Metaaldraaierij En Slijperij Wieco

Metaaldraaierij Wieco werd opgericht in 1984 door dhr. WGJ. Oosterhof als eenmanszaak.

Haar activiteiten bestonden destijds uit het draaien, frezen, zagen en boren van diverse nieuwe machineonderdelen volgens tekening. Al vrij snel werd de eenmanszaak een BV, en groeide het bedrijf gestaag door. Aan de Broekheurneweg werd de ruimte van 150m2 echter te klein en in 1990 werd er besloten om ons bedrijf te verhuizen naar ons huidige adres.

Een bijkomstigheid was dat in het pand van 500m2 een slijperij gevestigd was, deze werd dan ook graag door ons overgenomen. Door deze overname veranderde onze bedrijfsnaam in Metaaldraaierij & Slijperij, WIECO BV.

In 2002 werd het bedrijf overgenomen door de zoon, dhr. R.Oosterhof, en kon senior gaan genieten van z’n welverdiende vut. In 2006 is het bedrijfspand grondig aangepakt, en is het pand van 500m2 naar 750m2 uitgebreid. Ook zijn alle vloeren vervangen met vloeistofdicht beton en is het machinepark ergonomisch ingericht.

Onze activiteiten bestaan uit het toeleveren van kleine tot grote series, en enkel stuks. Wij hebben de mogelijkheid om alles onder één dak te vervaardigen en maken gebruik van technische tekeningen en uitstekende vakmensen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De metaalbewerking-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Metaaldraaierij En Slijperij Wieco
Twenteweg 16
7532ST Enschede

+31 (0)53 4611148

Links

Website

Deel deze pagina

Metaaldraaierij+En+Slijperij+Wieco img