Bax Metaal

Bax Metaal

Een bijzonder geavanceerd machinepark, een team van echte vakmensen, een aanpak die gericht is op denken in oplossingen, een strak georganiseerde planning en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarom is Bax Metaal in Bergeijk al circa 25 jaar een betrouwbare en servicegerichte specialist op het gebied van samengesteld plaatwerk en buisconstructies. In RVS, aluminium en staal. Techniek vormt altijd ons uitgangspunt. Door ons up-to-date machinepark en een afdeling 3D-engineering welke we in eigen huis hebben, kunnen we maatwerk leveren. Aangeleverde ontwerpen zetten wij om in maakbare oplossingen. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Denken in totaaloplossingen, daar staan wij voor. Van plaat- en buisbewerkingen zoals lasersnijden, tot constructiewerk, plaatsamenstellingen en RVS nabehandelingen zoals stralen, borstelen en polijsten: wij gaan voor kwaliteit.

In 25 jaar heeft Bax Metaal brede kennis en expertise opgebouwd die we graag inzetten voor onze opdrachtgevers. Voor vrijwel ieder probleem kunnen wij een oplossing bieden. Onze gedreven vakmensen en automatische bewerkingsmachines maken het mogelijk om producten snel en vakkundig te realiseren. We werken doorlopend aan een constante, hoge kwaliteit door middel van procesbewaking en voortdurende controles van kwaliteitseisen. Wij vertrouwen op onze kennis, maar ook op die van onze opdrachtgevers. Juist door onze kennis te bundelen, kunnen we onze processen en productkwaliteit optimaliseren. Zo blijven we als strategische partner garant staan voor producten met een hoge nauwkeurigheid en een perfecte finish.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bax Metaal

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bax Metaal

  • Lassen
  • Metaalbewerking
  • Walsen
  • Zetten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De metaalbewerking-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bax Metaal
Galgenberg 7
5571SP Bergeijk

+31 (0)497 555393

Deel deze pagina

Bax+Metaal img